Det är så befriande..

..att slippa alla godsaker. Att slippa ha ångest över att man satt i sig för mycket choklad eller läsk igen. Att slippa fundera över hur man ska orka iväg att köpa pizza på Söndagarna. Att slippa köpa chips och läsk till filmkvällarna. Att kunna motstå kakorna till kaffet. Slippa vara hungrig och äta på kvällarna. Att känna att jag inte behöver allt det där!

Att ta en rask promenad eller en ordentlig powerwalk med skön musik i öronen ger ro till sinnet och ett gott samvete.
Att träna och röra på mig på kvällarna är mitt stora nöje. Mindre kläder är min belöning. Förhoppningsvis.


Ikväll har det varit fotbollsträning! 6st var vi som trotsade regnet och kylan.

Imorgon är det innebandypremiär!!! jihuu!!

Nu ska jag hänga tvätt, blää.......!!
Sen ska jag se på fotboll, jippi!!


Blä!



Visst ser det äckligt ut?

Sju dagar!

En vecka har gått av min utmaning och det går hur bra som helst, kan inte påstå att jag har ens har varit i närheten av att åka dit eller känt mig riktigt desperat sugen på nåt så det är bara att köra på. Känner mig mycket piggare och det känns som jag kan göra det här i evighet. Idag har det blivit en timmes powerwalk och fottistennis. Det lär väl bli rätt mycket powerwalks då jag antar att fotbollsträningarna är slut nu. Som tur är börjar Innebanyn nu, första matchen är på Onsdag. Träningarna kommer förmodligen bli på Fredagar, vilket är bra, det är skönt med Fredagsträningar. Nu ska jag koppla av framför tv:n innan läggdags!

Bakis-Söndag!

O M G vad sliten jag har varit/är idag, har sovit till kl15 och sen legat på soffan tills jag äntligen lyckades masa mig utanför dörren och gå en promenad på ca 45 minuter vid halv åtta tiden. Nu känns det bättre! 
OCH! Jag har klarat mig alldeles utmärkt utan något godis eller läsk eller nåt! Lätt som en plätt det här! En normal Söndags kväll med bakfylla av denna rang hade resulterat i ca 1 stycke pizza/burgare med pommes, en påse vingummin och minst 1½ liter cola. Har dock ätit för lite idag eg, bara 2 stekta ägg och två smörgåsar och två glas mjölk. Kommer nog tyvärr vara skithungrig när jag ska sova.. men det e vad det e det.

Och festen igår? Jodå, den var bra, trodde att det skulle vara mer folk dock men det var skoj. Spelningen tyckte jag gick så där, är nog lite besviken. Jag borde ha haft någon medhörning, jag hörde absolut ingenting av det jag spelade eller sjöng, bara alla som pratade... då är det svårt.  Men de flesta verkade tycka det var bra iaf och jag fick mycket possitiv respons och det är väl det viktigaste. Eller är det det, jag vet inte.. klart man vill vara helt nöjd själv. Nåja, nu kan jag ju vara bättre förberedd om det blir någon likande spelning, kommer nog dock fundera lite extra innan jag svarar ja om det gäller en spelning på en fest. Känns inte som att dom låtar jag spelar passar så bra in, det är ju inga partylåtar direkt.
För övrigt höll jag mig till öl hela kvällen, inga läskinnehållande groggar! Det ska dock erkännas att jag kom på mig själv efter en munn bål att fan, här finns det nog hur mycket socker och läsk som helst. Jag ställde bort bålglaset.

Nu ska jag göra i ordning morgondagens frukost, nämligen två kokta ägg. En mycket mycket spännande frulle! Men med tanke på att jag inte brukar äta frukost förr så är det ju bra, det kommer väl bli så här tills jag tröttnar på ägg, då får jag hitta på nåt annat som är gott och som Inte innehåller nåt socker som  flingor, myssli och Yogurt, yogurth... Hur i helvete stavar man jogurt??? Nå iaf, sånt går bort!

Kanske går över till grannen och kollar Milan - Inter sen vid halv tio om jag orkar... borde nog sova rätt tidigt.

Haaaaaaaaaaaaaaaaj



Saturday lauantai lördag!!

Snart är det dags för fest!  Har varit på ekeborg och fixat det sista med ljudet. Har också hunnit med en timmes powerwalk imorse. Hoppas att man orkar med det imorgon oxå!   ;)
Nu laddar jag upp lite inför kvällen med lite partymusik i väntan på att Jimmy kommer hem så att man kan gå dit och ta sig en pilsner! 

Ikväll ska jag va kanooon!   =D

Fredag!

Men lugn sådan, fan vad nykter man är nu för tiden... nåja, det ska vi väl ändra på imorgon  ; )
Har varit på Ekeborg hela kvällen och fixat med mixern och ställt in ljudet.. ska dit en sväng imorrn och fin justera lite till. Måste också komma ihåg att köpa ett 9v batteri till gitarren, det tog slut ikväll...
Måste också komma ihåg att skriva ut texten till en CCR låt, LITE trubadur får det väl bli då  =D  Tänkte spela "Who´ll stop the rain", den är bra! Fast nu kom jag på att jag inte har något notställ.. hm, får fixa nåt, eller så får jag väl hårdplugga texten ikväll...  "Swing life away" med Rise against la jag till på min låtlista nyss också.  Precis nu kom jag ju på att jag borde spela "Naken" med 250kg kärlek, den måste ju gå hem!    = )  måste lära mig den nu..

haaj

Fotbollsgala 2008 spikad!

Om en månad exakt, den 25 Oktober,  är det dags för Eckerö IK's fotbollsgala, förra årets succé blir återigen på restaurang Käringsund. Men det kan tänkas vara svårt att toppa förra årets efterfester som sträckte sig till tidig söndagseftermiddag, men vi ska väl göra ett tappert försök iaf? Eller vad? Ni som var med...   = )

Glenn, jag och Lina


sliten

Dag 4 avklarad, allt går bra, inte så mycket annat att säga om det... Annars har väl dagen varit hyfsad, försov mig dock lite imorse, tog sovmorgon en timme, kände mig så jäkla sliten efter den hårda innebandyträningen igår. Tänkte åka på jobb till kl 8 men vaknade inte förns tio i så jag blev lite sen. Ikväll körde vi lite fotbollsträning, men det var duktigt tungt, fick ont i benen så jag kunde inte springa riktigt.. Usch, riktigt trött och sliten nu, det blir tufft att stiga upp kl 06.30 imorgon  :S
Skönt att det är Fredag iaf..


Glömde ju..

..att det verkar lösa sig med PA-systemet till på Lördag, det blir nog till att hyra, då Mattis kanske betalar en lite del och så får jag sponsring av Condis på resten eller rent av på hela!  Mycket bra!  Det blir kul, proffsgrejer för absolut bästa ljud. Då är det bara upp till mig att sköta mig och göra en bra spelning! Känns nervöst, tankarna går till Linas 18års fest då vi gjorde våran livedebut med "The Brats" en Januarikväll 2004. Den spelningen ledde till 3 Alvasspelningar och ett Marieparkgig på en skolavslutning, stora Rockoffscenen! Tyvärr var det ju inte direkt packat med folk framför scenen. Minns att det var en som aploderade efter vi spelat "Kairos fjollor" av TKU. De 2 första Alvasspelningarna var däremot bland det roligaste jag gjort, fullt drag i puben och folk som rockade och sjöng med! Hur brorsan helt spontant blev uppropad av hela Alvas för att sjunga "Seek and Destroy", Metallica! oförglömligt!  Tyvärr gjorde vi ju den missen att försöka upprepa det på spelningen efter, tanken i sig var det väl inget fel på men det blev inte samma sak och sen spelade jag fel helatiden och allt blev fruktansvärt pinsamt, den kvällen fick jag lära mig att det INTE går att vara full på scenen i ett band, inte så full som jag var iaf... usch, vi spelade inte efter det nåt mer och så småningom gick bandet i graven.
Nu är det ju jag och min akustiska gura som gäller, nu går det ju att vara rätt så tankad faktiskt, för jag behöver inte spela i takt, inte hålla ett visst tempo och spelar jag fel kan jag improvisera bort det.. sånt går ju inte när man spelar ihop med andra... man kan fuska så otroligt mycket när man är själv. Å andra sidan är man helt utlämnad och ensam. Nervositeten är mycket större när man är själv....

Herrejävlar vad jag skriver, måste sluta.... hoppas att ni som läser detta finner det någorlunda intressant  :p

Nu måste jag sova så att jag inte försover mig till jobbet!  Natti natti


Antiklimax x2

Djurgården - aik, årets viktigaste match efter en knackig säsong. Canal + som sänder matchen försvinner helt precis när matchen sparkas igång, jag får nöja mig med radiosporten. DIF leder 1-0 från 11:e minuten och såg ut att plocka de skönaste 3 poängen på hela säsongen... men nej, i slutmituterna kvitterar aik... FAAN!
Denna dag som har varit rätt så bra annars.

Började dock lite jobbigt på jobbet, är så trött på min käre "greenkeeper",  mr. O just nu. Allt vi andra gör är fel, det vi inte gör är fel.. det verkar liksom inte spela någon roll. Men om man som jag gjorde idag påpekar hans brister blir han sur, för han gör tydligen inga fel alls, så jävla irriterande! Jag orkar inte med det där, blir så trött....  Just nu också dessutom när vi får skit mycket beröm för att banan är i så gott skick och välputsad och jag vet att mycket är tackvare mig då jag lägger ner otroligt mycket tid och arbete på min fairway-klippning för att det ska bli i absolut bästa klipp. Ingen annan gör det eller har gjort det före jag började jobba på banan. Men det verkar han inte fatta/bry sig om. Jag vet att jag i pricip inte har tid för nåt annat än att klippa fairway just nu och att det kanske är så att han skulle vilja att jag skulle göra nåt annat, men det är väl inte mitt fel att vi är underbemannade?? "Ska du klippa fairway IGEN??!" säger han typ varje gång jag ska ut och göra fint.... Visst, jag kan ju hoppa över nån klippning i veckan, men då sätter jag huvet i pant på att berömmet slutar komma också! Var så säker! Jag stack ifrån jobb kl 10.30 för att jag har varit på läkarundersökning, har skaffat ett läkarintyg för sjötjänst, är lite sugen på att komma ut och jobba på någon kryssningsbåt i vinter, helst Birka. Det blir väl isf som ekonomiebiträde som det så fint heter, men jag har inga problem med det, bra betalt är det också sägs det, mycket bättre än vad jag har nu... Bestämde mig för att inte åka tillbaks på jobb efteråt, dels för att det var bara en timme kvar av dagen, dels för att jag inte orkade med mr.O... Imorgon ska han  vara slöjdlärare i skolan som vanligt på Torsdagar, då får man lite arbetsro igen  ; )   Nog om det...

Första innebandyträningen hade vi ikväll på Eckeröhallen, 11 träningssugna dök upp och vi körde 5 mot 5 och en målis. Var taggad som fan, sprang som en dåre tyckte jag och är helt slut, och det lär visa sig imorgon... då kommer det nog kännas ordentligt! Hoppas det är fotbollsträning imorgon!!!!

hej hopp


Helgen blir en riktig utmaning!

Still going strong dag 3! Tanken på att sätta i mig något smaskit godis eller liknande känns väldigt avlägsen. Undrar varför det har varit så svårt att avstå från förut? Nu känns allt så självklart... Nåja, peppar peppar! Jag vet att det kommer dagar och tillfällen där det så lätt kan gå åt skogen, bakis-dagar framförallt (För sluta dricka sprit tänker jag aldrig göra, nån jävla måtta får det ju vara!!). Det är mitt största orosmoment, att trilla dit när jag är riktigt bakis, för inget är väl godare än att stoppa i sig pizza, läsk och stora mängder godis dagen efter ett riktigt ordentligt supande?? Och det är väl just precis det som väntar på Lördag då det nalkas 30års kalas! Grattis Mattis! (haha, rim!)
30års kalaset ja, jag blev tillfrågad att spela på festen och sa ja.. får se hur det går, isåfall vill jag göra det seriöst med PA-system, annars blir det nog inte så lyckat tror jag, inget kommer att höras då... Så, jag har idag varit och hört vad det kostar att hyra ett PA-system i trubadur storlek, 250€ från Lunmatic, men lyckades få ner det till 150, han verkar okej han som hyr ut. Blev dessutom erbjuden att köpa en sprillans 16-kanalers mixer för 650€, normalpriset låg på 1080€ (!!) Men vad hjälper det när man ändå är broke..   = /  Och inte tänker jag heller betala 150 för att få spela, det hänger väl på om man kan hitta lite sponsring och om festvärden är intresserad av att lägga ut en slant. Får se hur det går, det skulle vara riktigt najs med proffsigt ljud! 

Så, helgen blir en riktig utmaning på flera sätt :
* Att göra en riktigt bra spelning på festen - Hur nu det ska gå till? Ibland kan jag känna att jag är hyfsat bra och är nöjd med hur jag låter och sjunger, men tyvärr oftare att jag känner mig precis jävla värdelös och inte alls borde få vara nära en microfon.. Ibland känns det som att rösten håller för ganska svåra grejer, ibland funkar det inte alls.. jag bara hoppas att Lördan blir en sån där bra dag! Dessutom är jag ju duktigt ovan med att sjunga i microfon och ut genom högtalare, det är helt annorlunda än utan kan jag säga, jag får hoppas att dom där inhoppen på K:sund i somras har hjälpt mig lite..

* Att klara bakis-söndan utan skräpmat och godis - Klarar jag det så klarar jag nog allt! Nästan iaf.. Men fy vad ballt det skulle vara om något år att kunna säga "senast jag åt en karamell var för ett år sen", eller "jag har inte druckit en droppe läsk på ett år" 

Ett problem till bara, om jag inte kan dricka läsk kan jag ju inte dricka grogg med läsk i heller!  Det stör mig inte så mycket egentligen, bara det att jag kan ju aldrig mer nånsin dricka min favorit, Jack Daniels o Cola!!?  : (  Nåja, aldrig och aldrig, inte förn min våg visar 65-70 iaf.. sen kan man väl unna sig en Jack-Cola eller två...   Jisses vad jag skriver, finns väl ingen människa som orkar läsa allt det här flummet så jag slutar nu! Hade lite annat som jag ville ventilera mig om, men det får jag ta ikväll...   puss o kram

Tråkigt

Som jag  var rädd för så blev det inget gäng till träning, tråkigt för jag hade velat spela lite boll.. : ( endast Jimmy dök upp så vi slog lite bollar till varann i nån knapp timme, lite röra på sig vart det för svetten kom fram iaf. Men jag nöjde mig inte med det utan tog också en powerwalk på 30-40 minuter efteråt.  Det är jävligt skönt att gå ut och gå, och det går som tusan, musik i öronen bara så   = )  Ikväll vart det lite gammal hederlig Prodigy och Absolute Dance 90's! :D  Nostalgifaktorn är hög! Maxx, Flexx, 2 unlimited, Dr. Alban, Snap och sånt... ojojoj!  Men det är nog också det som funkar bäst om man ska hålla tempot uppe. Måste ladda Mp3 spelaren med lite Maskinen och Benny Benassi och sådant nångång, då jäklars  = ) men måste jag bli orolig för vad som håller på att hända med min musiksmak?  ääh...

Taggad!

Dag två, allt väl och bra. Tänker verkligen lyckas nu!  Eftersom fottistennisen uteblev igår blev det en ordentlig powerwalk, det var skönt. Ikväll är det äntligen dags för fotbollsträning igen, hoppas bara att det blir ordentligt med gäng och inte 4-6st som det brukar.. nu är ju dessutom fotbollssäsongerna över för detta år. Men det betyder att det är dags för innebandy! Första träningen imorgon i Eckeröhallen!  Säsongspremiär den 1:a Oktober! Ska bli skoj att ta fram klubban igen!

En annan sak att vara taggad för är DIF-Solna aik imorgon kväll! Blir att se matchen på TV hos Rikko antar jag...

KROSSA gnaget!

Nu får det vara nog!

Jag kommer nu för all framtid sluta med allt som heter socker, godis och annat skräp! Det får räcka nu!
Jag vet att det ska gå att få ett slut på detta och det finns bara ett sätt, inga genvägar... det är bara att lägga av! Och för att påminna mig varje dag att det inte är värt att köpa den där godispåsen, äta den där kakan eller dricka den där läsken så ska jag försöka uppdatera den här blogg-grejen så ofta som möjligt...  Jag är så jävla trött på att vara den jag är och nu ska jag banne mig ändra mig och bli nån bättre, man kan ju vara den man vill vara eller hur är det man säger? Och när det börjar ge resultat tänker jag belöna mig med kläder, dyra kläder.. äckligt dyra kläder!! Jag tror jag gillar kläder.

pommes frittes är äckligt!

/lilla B
"They call me quiet, but i´m a riot!"


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0