Och så är jag hungrig också... fan

.

ANFÄKTA ANAMMA!



Jag har låst in min mobil på Ekeborg. Jag är antagligen helt okontaktbar hela fredagen då jag befinner mig någonstans i Sverige... För bövelen!!

Inte lugnt än på ett tag..

Fredag innebär golfresa(läs suparresa) till hemlig ort. Det brukar bli en del alkohol iaf. 
Lördag innebär spelning på Käringsund, jag tänker inte vara spiknykter denna gång!

Nästa Fredag-Lördag blir det eventuellt medeltidsdagar i Arboga? Inte riktigt spikat än.

Helgen efter är den årliga kräftskivan med gänget inplanerad.


Och, ja.. sen är det ju dags för skolbänken igen i tre år minst. Ångestfyllt!! Jag vill inte... men jag vill...ååh. Det lär behövas dämpas ångest på helgerna då... 

Nåja, men nu kör vi full fokus på spelningen på Lördag. Det känns på nåt vis som det är den viktigaste. Det måste bli bra. Vi kör ett rep imorgon...

Någon som vill göra en snygg logga till B&M Music förresten?

Eh jo!

Helgen ja.. det vart bra kalas fre-lör! På Fredagen blev det rep. med Mia.. och öldrickning förstås. Lite publik hade vi åxå, Lina, Roland, broder och Jimmy och Therese från Arboga(?). Hanna o Cola var också med. Sen blev det stadsfärd och Dinos. Efterfest i Sikviken där vi också slog läger för "natten". Somnade på en soffa ute på terassen. Svalt och skönt!

Lördagen slutade också med Dinos. Denna gången bestod sällskapet av hammarlänningar, Macke, Therese, Jennifer, Johan m.fl. Minnet är lite suddigt. Men det slutade med efterfest i hos Macke där vi lirade lite gitarr o sjöng och drack spy. :-)

Min värdelösa mobilkamera tog inga bra bilder i helgen tyvärr.. 

Var efter jobbet idag till Madde och klippte mig. Handlade lite också. Bl.a skavsårsplåster. Skavsårsplåster är sjukt dyra, allt för dyra. Speciellt när det visade sig att någon fan har snott plåstrena ur förpackningen och ställt tillbaka den. Vilket jag har lite förståelse för egentligen med tanke på priset. MEN ATT JAG SKULLE MÅSTA BETALA 5.40€ för en tom plastförpackning är verkligen inte OK!!!   Helvetes jävla skiiit!!!        :-(
 

Hujjeda

Det har vart bra med kalas i helgen. Jag är trött. Jag kanske återkommer med en sammanfattning senare idag.

rep-kväll

Ikväll har det repeterats lite grann, jag o Mia. Vi har dessutom spelat in en drös låtar i syftet att ha en "demo-skiva" när vi söker spelningar. 
Nu kittlar det i halsen och jag hostar en del. Jag vill för fan att det ska gå över nu. Det är FYRA veckor nu! GAAH!

Har också hunnit med en timmes promenad ikväll.

Imorron är det FREDAG! Härligt!

Jobbet idag.

  

Det är dags..

..att se om Band of Brothers-serien igen. Så bra!




Och snart kommer uppföljaren i 10 nya avsnitt!!


Finally!

Nu är allt klart med vårat företag. Alla papper och så..  Äntligen kan vi skicka ut fakturor! :-D  Nu skulle det bara sitta fint med lite mer spelningar..OCH att jag skulle bli frisk i halsen nångång. Var och tränade fotboll ikväll, får se imorgonbitti om det var dumt gjort... Just nu känns det sådär.. Det känns att man ansträngt sig.

Bilder från Sonisphere






      

Pga att mitt mobil-batteri tog slut så har jag inte så mycket bilder från festivalen. Inget Metallica t.ex.
Kanske dyker det upp senare om jag får tag i bilder från någon annans kamera.

Sonisphere

Nyss hemkkommen från Sonisphere i Hultsfred. Har varit skoj och mycket bra på scenen. Höll dock på att sova bort Metallica!!!  Efter att ha stått och sett band hela dagen gick jag till tältet och skulle vila lite under Cult och Primal Scream konserterna innan det var dags för Metallica. Jag låg och lyssnade på mp3:n och somnade. Tack och lov tog batterierna slut i spelaren så det började pipa. Det var det som väckte mig. Det som räddade mig från att missa självaste Metallica. Jag hade nog kanske velat  skjutamig eller nåt om det hade hänt.. Hemska tanke!! 

I övrigt så var Lamb of God, Mastodon, Meshuggah och Machine Head för jävla bra. Hives missade jag pga matpaus och att alla de andra i mitt sällskap tydligen tycker mindre om dom. Jag ville ju se dom. Det jag hörde var jävligt bra iaf.

Besviken över att Anthrax ställde in, det var ett av de banden jag kom för... Nu har jag nyss duschat av mig 3-dagars festivalliv och fått fräscha kläder på mig. Det känns ju bra!  :D

kommer lite bilder imorgon

Natti natti

This weekend:

Skeetbra!

Alltid är det nåt

Alltid är det nåt. Nu funkar ju MySpace sen ett tag. Men ALLT har blitt på finska!!! Jag fattar noll.  

Min förkylning sitter i än. Känns som jag aldrig kommer bli bra, ont i halsen och blir hes vid ansträngning, slem och snor... Snart åker jag till doktorn och kräver nåt bra recept.





Queen



"sail away sweet sister
sail across the sea
maybe you find somebody
who loves you half as much as me
my heart is always with you
no matter what you do
 sail away sweet sister
always be in love with you"



Sliiiten, men börjar ta sig!

Har just och just börjat återhämta mig sedan helgen. Jösses vad berusad man var i Lördags, men skoj var det!
Får se om det går att sova inatt.
Var nyss ute och tog en timmes promenad. Oj så skönt det var. Inte för mina fötter dock, tänkte att jag skulle gå in mina nya skor, men det var nog dumt gjort. Skavsår på båda hälar. Tur att man ska sitta på klippare hela dagen imorgon och inte behöva gå så mycket... 
Det blir tidig morgon, halv fem eller fem... 

Sjön en Lördag

JMY und Fredrik

Bunny-the life guard?

Lonken efter dyket.


Tommy

ooops!

Almost forgot!   Skööön bit!   Tummen upp för den som jag just upptäck i Radio X3M



Whoopdidoo

Köpte nya skor idag.. Men dom var snyggare i butiken      : /   Dom blir nog bättre om ett tag.

Lite bilder från banan...

Ted kör gammal herk!  : D

Om man orkar...

http://blogg.alandstidningen.ax/edgars/index.asp   Edgars funderingar. Kan vara rolig emellanåt.

Snaart..

Snart så borde allt vara klart med vårat B&M Music. Alla har fått sitt och nu väntar vi bara på att näringsrätt-ansökan ska gå igenom. Känner mig egentligen  helt borta i allt det här med företagandet och alla termer och papper. Allt detta bara för att få spela lite. Känns nog som vi borde göra nåt mer i företaget, inom musik. Men vad skulle det vara?



Imorgon blir det klippning med tidig start.


Klagan

Hur än vädret är så klagar jag på det hela tiden har jag märkt. Det är antingen för kallt på jobbet, fördjävligt att man ska måsta gå klädd i vinterkläder när man arbetar. Eller så är det för varmt. Hur jobbigt är det inte när svetten sprutar på en fast man kanske bara sitter på en maskin. Eller så är solen för stark och bränner upp en. Dessutom stör den när den skiner genom mitt sovrumsfönster på eftermiddagarna och kvällarna och värmer upp mitt rum.
Det är förmodligen allt för vindstilla på jobbet också så det fläktar inte alls, svettflugorna och brommsarna far som ett moln runt omkring en. Eller så blåser det för mycket.
Idag regnade det som tusan, jag blev blöt och det är allmänt jobbigt och man längtade efter sol.. 

Det bästa vädret är mulet, 15-18 grader varmt. Då (kanske) lovar jag att inte klaga!

We are the people

Försöker lära mig denna sköna bit. Lätta ackord, men svårt att få till takt och känsla i den. måste lyssna på den massor och lära mig texten utantill....sen kanske... 



ba ba ba babbabababab baaaabaaa

Öööh... Orkar inte uppdatera egentligen.. så det får bli ett sånt här meningslöst inlägg då... 
I Fredags var jag, som jag tidigare upplyste om, för sjuk för att festa. Lika bra kanske i efterhand.

I Lördags däremot mådde jag mycket bättre och hade ork för till och med utgång. Dinos blev det, trevligt! Det var skoj.

Kan inte ladda upp bilder på bloggen ännu av någon kostig anledning. Bilderna kommer till arkivet men inte längre..??

Har förövrigt (bättre sent än aldrig) adressändrat och skaffat mig postlåda nu. Var så illa tvungen nu när vårt företag har adress hit.. 

Still sick..

Detta blir min fredagskväll...


underbart

Helt slut. Jag är dunder-förkyld och är hemma. Urk... 

Helt OK, trots allt

Spelningen gick hyfsat bra ändå, trots förkylning och slemmig, hostig hals. Det var ju nära att ställa in, så som jag mådde imorse så trodde jag definitivt inte det skulle bli nåt. Nu sova, tänkt att börja halv fem... men har på känn att det blir sju ändå... 

RSS 2.0