...


försvinn du ur mitt liv som får mig att må dåligt
försvinn ni som svek och sårade
dra åt helvete allt som gör ont
försvinn du, du som mitt liv försvårade

jag hatar att jag älskade
och jag hatar jag blev så kär
dra åt helvete allt som gör ont
hur kan jag nånsin igen tro på det här?

jag trängs med tankar och tvivel
jag tvivlar på mig själv och sänker mig ner
ibland gör det så förbannat jävla ont
jag tvivlar på mig själv och sänker mig ännu mer

Peace & Love!

Ja, hur ska man sammanfatta denna festivalvistelse? Det har varit så jäkla skoj. Bäst var nog campingen, fest och mycket skratt. Tyvärr vart det så att det var som mest skoj där, när man skulle gå den långa, långa vägen till festivalområdet vart det lite.. ja det vart för långt helt enkelt och man orkade inte riktigt gå och stå. Men det jag såg var naturligtvis jävligt bra. 



Först ut såg vi lite Backyard Babies. Är inget större fan men de var helt ok antar jag. Sen såg vi lite kort på Winnerbäck. Det var bra tyckte jag men trötta ben och törstande halsar fick oss tillbaks till campingen där vi satt tills vi än en gång skulle vandra den långa vägen tillbaka för att se Thåström. Mannen jag kom för. Och det var naturligtvis as-bra. Det lite störande momentet var punkarna brevid oss som hela tiden skrek : "Vi vill höra Var e vargen!!"  stöön.

Sen gick några av oss för att se Mötley Crue. Själv gick jag och Kaz till Keane. Jävligt bra! Tyvärr körde de både "Everybodys Changing" och "Bend and Break" i början efter varandra typ. Vi missade dessutom halva Everybodys... Trötta ben och torra strupar till trots såg vi hela konserten.

Fredagen var tung, vaknade med as-ont i halsen och mådde inte alls nåt vidare. Orkade bara släpa mig till Turbonegro sen på kvällen. Grejt var det!

Lördagen var i stort sett likadan hälsomässigt. Vi var till älven på dagen och softade. Kvällen för min del blev en alldeles fantastisk Håkan Hellström upplevelse. Orkade inte stå och  hoppa med den fanatiska publiken, utan ställde mig på sidan och vi se och höra en av de bästa konserterna jag upplevt. Bäst på festivalen! Och då är det svårt att slå Thåströms briljanta show. Kanske det var det att Håkan körde en två-timmars spelning? Eller det hur rörd han är över att alla festivalens 36 000 besökare verkar stå och sjunga med honom? Äkta känsla rakt igenom och det var precis så musik ska vara.

Tvärr kan jag inte få det att funka med att ladda upp bilder... 

Moi

Hemma igen då från Peace & Love festivalen. Har vart så jävla skoj!  Ska göra ett längre inlägg om vilka jag såg och hur festivalen var i allmänhet senare.  Kanske slänger upp någon bild, men de flesta laddar jag upp på FB. 



I´m off..

..to Peace and Love festivalen. Ses och hörs typ nästa vecka.

       Och jag ska få se kungen igen!   Gråt? kanske... 



Another piece...



Musica

Jag saknar Myspace som fan nu. Jag vill få tillbaka inspiration att skriva musik igen och lägga upp. 

Under tiden får jag nöja mig med Youtube. Har lagt upp lite gamla låtar. Det var ett tag sen jag lyssnade på dom så det kändes lite kul.






Dagens youtube lyssning:

Hittade en skön akustisk version på denna fina bit.





Sliten men nöjd

Då var årets midsommarfirande över. Minimalt med sömn, mycket dryck och fest.  

Jag & Mia spelade på 60års kalaset. Det vart  mycket lyckat och grymt roligt. Sliten och trött men mycket nöjd efter allt sjungande i dagarna. Tack för allt fint beröm.

Nu laddar jag batterierna i ett par dar tills det är dags att åka iväg till Borlänge och Peace & Love.

Midsommar-jobba

Många sitter och firar midsommaren redan. Jag ska jobba kl 4.30. Det känns lite grann jobbigt nu. Jag vill också!!  

Men men, jobba till kl 13.30 ungefär, sen jävlar!! 

Studera?

Jag har fått studieplats på kocklinjen på sjömansskolan. Känns ju bra att man  kom in på sitt förstaval och jag vill ha utbildningen jättegärna. Men tanken på att sitta i skola igen i 3 år känns mycket, mycket olustigt och ångestfyllt. Jag ska gå med en stor majoritet 16åringar. Jag fyller 30(!) det året jag får examen.       Ge mig Kraft!!


Om jag ångrar tidigare beslut när jag hoppade av samma programlinje i mina unga år?  Nej. Faktiskt inte, finns ingen anledning. Då var då och då ville/kunde jag helt enkelt inte.

Sommarvikarier

Det värsta med att ha ett jobb där radiolyssning är mer eller mindre oundvikligt är sommartablån. Alla bra program tar semester. Inget fel MEN. Ska det verkligen inte vara lite högre kvalitet på sommarprogrammen? Morgonpasset sommar-vikarierna ÄR SÅ TRÅKIGA. Jag skulle lugnt fixa bättre programledare, lovar! Så småningom tar A-laget också semester och lämnar över till B-laget. De brukar inte vara nå höjdare det heller  : (

Det dröjer 9 veckor än innan riktiga morgonpasset gänget kommer tillbaka  : (  Brunchrapporten är ett bra program, men det börjar ju först kl 12  

Midsommar!

Snart vankas det midsommar. Skall jobba dock, mellan 4.30 och 13.30 men sen blir det full fart misstänker jag. Anna med vän kommer på besök på Torsdag kvällen och firar midsommaren här. Trevligt!  

Midsommardagen blir det 30+30års kalas. Tror att jag och Mia ska spela då? Trevligt!

Hoppas bara att vädret kommer vara någorlunda hyfsat. Men det blir väl inte så antar jag... 

Lugn postrodd

Lugnaste postrodden någonsin. Gick dessutom hem redan vid 23 tiden från bodegan. Missade Käringsund men det var nog lika bra. Jag tog inga bilder heller, blir bara dåliga med min mobil.

 Jag är rätt sugen på pizza just nu.

Torka!

Jag gör ett meningslöst inlägg.

Hej svejs

Postrodd

På Lördag är det dags för årets postrodd. Starten går i Grisslehamn. Ska åka med Tirpitz, meningen var att åka över till G:hamn på Fredagen och tälta, men vädret ska bli skit så det blir avgång i K:sund kl 10.30 på Lördagen ist.

Helt Ok

Spelningen gick helt OK igår. Lite darrigt emellanåt så det blev lite småmissar men klart godkänt för att vara första gången och alla verkade vara nöjda så.. Roligt var det. Fast det blev lite kallt och myggit sen mot slutet.

Har jobbat klart för denna dag nu, började halv fem. Nu ska jag åka och hämta min elgitarr som jag har på intonering och så ska det fixas med bolaget också... 

Stopp!

Det har ju vart stopp i mitt avlopp en tid och igår började spolningen på toaletten också krångla. Men nu har dom varit och fixat. Och blir man förvånad över att det är odjuren till grannungar som är bovarna i dramat? Nej... De har hävt ner massa stenar och skit ner i avloppsrören.. Grrr

Jojo si ni....

Ikväll är det då dags för "scendebuten". Nå, inte riktigt debut för mig men det var ett tag sen man uppträdde. Back int the days med coverbandet The Bräts. Ska bli kul! Hoppas också folket uppskattar låtarna vi spelar. Naturligtvis är det ju skitbra låtar eftersom ens egen musiksmak är den absolut bästa, men det gäller att andra tycker det också  ;-)



Bolag

Jag och Mia ska nu bilda öppet bolag för vårt duo-projekt så att vi kan fakturera och så. Men hur tusn går man till väga? Var i alla fall till skattebyrån idag och fick en blankett som ska fyllas i. Jag är så dålig på sånt här... Vi får se hur det går och hur det slutar :-)

Sen måste vi ha ett namn också.. vad ska firman heta? 

Trött...

..på att det fortfarande inte går att komma åt myspace från Åland än...grr.


jojo!



Då är man klar för ännu en festival i sommar, Peace & Love. Jag ska få se Thåström igen trots allt!  :-)
Det är Madde som övertalat mig att komma med och nu har jag fått ledigt. Ska bli skoj som fan! 

Jag o Mia repade igår igen hela kvällen. Det går väldigt bra och då blir det också förbaskat roligt! Vi kommer säkert köra lite ikväll också...  Bra att hinna få lite microfonvana för på Måndag är det dags för spelning! 

RSS 2.0