Mästerverk!

Det finns bra låtar och så finns det bra låtar. Och så finns det rena mästerverk.
Mästerverk som "Stairway to heaven" och "Bohemian Rhapsody" t.ex.
Och, "Paranoid Android" med Radiohead! 

En helt fantastisk liveversion av Paranoid Android  -->  http://www.youtube.com/watch?v=ADr4znvj7qA


Jag är inte menad för denna värld!

Jag har gjort en jobbsökan idag, försökt uppdatera mitt Cv osv..  Allt leder bara till en jävla ångest, prestationsångest. Ångest över vad som förväntas av en, hur man ska vara på ett visst sätt, välbetalda jobb och karriärer och meriter och studiepoäng.. jag spyyr!  Vad man ska bli när man blir stor... Jag fyller 27 i år och har inte en jävla aning! Ibland känner jag mig bara så främmande i den här världen.
Hittar man nåt man verkligen vill göra och utbilda sig till så kostar det 80 000kr/år eller så kommer man inte in. 
Och jobb som man är intresserade av så får man aldrig ändå, hur mycket man än anstränger sig i ansökan. Man får ändå meddelandet "Vi tackar för din ansökan men tyvärr..."
Förut anmälde jag mig till ett läroavtal inom VVS/Ventilationsmontör, jag fick inte ens ett svar... !!

Jag hoppas, om det finns ett liv efter detta, att det har ett högre syfte än att göra jobbkarriär, knega slut på sig med ett "skitjobb", att sälja ut sig som nån sorts superstjärna för att tjäna massa överflödig deg eller skriva modebloggar. Annars är jag inte speciellt intresserad.

Ja, jag är arg.

Nu väntar jag med spänning på om det faktiskt kommer att komma ett meddelande om att jag tyvärr inte får det här jobbet.

Jobbigt..

..är att vara utan fungerande hörlurskontakt på datorn :P  (dagens I-lands problem??)
Måste köpa ett externt ljudkort... 

Lite vyer från Hemsedal... 


längtar tillbaka... 


Förövrigt finns lite nytt på http://www.myspace.com/benjaminomusic 
En gammal inspelning och en nyinspelning. 

Hemma från Norge

Då var årets skidsemester avklarad! Denna gång besökte vi Hemsedal i Norge. Det var riktigt fint, bra backar, fina stugor och bra liftar. Nackdelen var att vår stuga låg en bra bit från backen så man fick gå en bit till och från vilket var rätt jobbigt. Man blev väl lite bortskämd i Åre och i synnerhet Björnrike då vi i princip bodde i backen. Promenaden till och från backen resulterade i att man inte en endaste gång var riktigt tidigt ute och kunde njuta av nypistade backar. 
Men allt i Hemsedal var mycket vackert och kvällsåk nästan alla dagar så det rekomenderas varmt för den som inte vart dit.
Kanske slänger upp lite bilder så småningom.

Jag kokade kidneybönor idag så jag tänkte bjuda på ett recept jag nyss kom på och åt, det var riktigt gott!

Jag wokade ca 2-3 dl kokade bönor tillsammans med en hackad rödlök. Blandade i ca 1 dl krossade tomater och ca 1 dl grädde. Kryddade med Garham masala (som är en indisk kryddblandning, denna krydda är mycket viktig för smaken!) och svartpeppar. Servera med Quinoa.  Skitgott!!

RSS 2.0