Fotboll!

Idag var det fotbollsträning. Den var skoj. Men tung. Usch så slut jag blev. Ser fram emot ännu en säsong i den eminenta motionsserien, div 2  ;-)

www.laget.se/eckeroiku

Och ett litet P.S på tal om fotboll. Anna, du vet väl att Arsenal inte kommer längre än till semi i årets CL?  ;-)

En dag på banan

idag har jag reparerat dåliga greenytor på jobbet. Det är skoj! Dessutom fint väder och ca 19 grader, då är det så skönt med ett jobb som banarbetare. Sånt här kommer jag sakna när jag förhoppningsvis byter branch i Augusti.



Golf-green på lösvikt.


Pussel.



Bort med det gamla.


Sand-dress för att få lagningarna jämna.

run run run

Idag tog jag mig i kragen och var ute och sprang en sväng. Till Solvallen och tillbaks via Condis. Det tog runt 20 minuter. Jobbigt var det, men skönt.

Bjuder på en skitbra låt med en snygg, inofficiell video till. http://www.youtube.com/watch?v=WGxNnnXTvKs

Hmm...

"Sorry! an unexpected error has occurred.

This error has been forwarded to MySpace's technical group."


Varför kommer jag inte åt mitt Myspace? Eller Myspace överhuvudtaget.. Har vart så länge nu.  Är det bara jag?

Radio

Eftersom jag har börjat jobba ute på golfbanan igen nu så blir det en hel del radio(hörlurar). Klockan åtta till tio är det Radio X3M och A-laget som gäller. Sen lyssnar jag på sista timmen av Morgonpasset i P3 tills det är lunch. Med lite mat i magen så kör jag vidare på P3 och får stå ut med Hallå P3. Det kan vara bra, det beror på vilken programledare det är. Sen vidare med P3 Populär, P3 Musik och Christer(Bra Skit!) tills dagen är slut. På måndagar verkar det vara Brunchrapporten ist för Populär. Gör inget. Jag gillar Brunchrapporten. Henrik Torehammar och Soraya Hashim är roliga att lyssna på.

Anyway, min point med detta inlägg var egentligen: Fördelen att lyssna på radio hela dagarna är att man får höra ny musik, gammal musik, bra musik, bra program och så.
Nackdelen är att man får stå ut med mycket skit emellanåt som radion spyr ut i musikväg. P3 och X3M gör det dock minst om man säger så. 
Min nuvarande hat-radio-låt just nu är dock ingen låt i stil med "Pokerface" utan en låt som ska vara typ rockig och så. "Losing you" med Dead by April. Bryan Adams tillsammans med nåt halvkasst försök till att låta som Corey Taylor i Slipknot(eller liknande) låter det som haha  :-)   Jag förstår mig inte alls på hur det där. Men inget ont om Dead by April. Dom är ju säkert skitduktiga musiker och så och har förhoppningsvis bra låtar också. Det är bara det att jag inte förstår mig på kombinationerna dom har i den här låten. Jag hade föredragit antingen eller. Antingen Bryan. Eller Corey. 

Efter ännu en lång paus...

Måste ta mig i kragen och skriva lite, längesen sist. Närmare bestämt tre veckor! Men ja, det händer inte så mycket som man skulle kunna skriva nåt intressant inägg om. Jag har lånat en synth av Lina för att jag ska lära mig spela piano. Har länge velat lära mig. Men det är svårt fy fan. Gitarr känns numer som världens enklaste grej att lära sig. Men jag kämpar på! Jag har inte en aning om hur man ska lära sig på "rätt sätt" eller nånting. Noter är något jag aldrig kommer att lära mig verkar det som, det är tråkigt. Så jag lär mig ackorden bara helt enkelt och inproviserar mig fram. Precis som jag med ömmande fingrar en gång försökte ta mina första gitarr-ackord för en 10-11 år sen...  Kvällens låt jag övat på är "Last flowers" med Radiohead. En fin bit. Och den var inte så svår som jag trodde. Eller så är jag bara lättlärd! haha   

Hursom helst! Kul är det och jag kommer nog förmodligen köpa mig ett riktigt piano någongång när ekonomi finnes.

RSS 2.0