PA

I Fredags beställde jag vårat PA-system som vi ska ha till våran duo. Om allt finns på lager kommer det hit vilken dag som helst. Över 2000€ kommer det gå på. Inte för att det är jättedyrt egentligen med tanke på att vi får rätt bra grejer, det är ett prisvärt paket. Men man är ju inte rik direkt   : (  Meen, förhoppningsvis kommer det tjänas in en dag, och kanske t.o.m tjänas extra slantar sen. Om nu folk vill ha oss att spela. Har sagt till på Bodegan också att vi finns. 

Känns ibland jobbigt att man måste ta betalt. Vi tar 100€/timme(2 personer). Jag har ingen aning om det är dyrt eller billigt?Egentligen vill man ju bara spela för att det är kul, för att det är något man vill göra. Men tyvärr så kostar ju utrustning massa pengar, vare sig man hyr eller köper eget. Så man är så illa tvungen.
Så ser mixerbordet ut. I paket ingår även 2 SM58 microfoner, 2 högtalare på stativ, scen monitor och sladdar till allt. Om någon ska ha fest nångång och behöver hyra utrustning för att spela upp musik så hyr vi gärna ut sen också... 

Kommentarer
Postat av: Madde

haha.. ja.. du är ursäktad för att det var en sån där "ungdoms-rebell-period" i ditt liv. :)

2009-05-20 @ 10:22:16
URL: http://lillins.blogg.se/
Postat av: Madde

man ska ALLTID ta betalt. det är ingen som tycker det är nåt konstigt med det. :) ni kan nog bli lite dyrare sen tycker jag när folm hört er lite mer. :)

2009-05-20 @ 17:40:31
URL: http://lillins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0